loader image

Competiție BEST: Tu ai ADN de inginer?

Tu ai ADN de inginer?

     Toate materiile pe care le studiezi au rolul de a te pregăti cât mai bine pentru profesia de inginer și pentru specialitatea ta. Pentru a mări probabilitatea obținerii unui job de succes, ar fi bine ca acea experiență obținută în facultate să fie completată cu activități de învățare individuală.
     Prin definiție, un inginer nu poate lucra singur. El permanent are nevoie de o echipă unită, stabilă și dornică de dezvoltare. Una din provocările unui inginer este de a-și găsi coechipierii. Însă acest lucru nu trebuie să te demotiveze. Noi îți propunem să trăiești o zi în pielea unui inginer, să îți formezi echipa cu prietenii alăturați și să vă puneți la încercare ADN-ul de inginer prin elaborarea unui proiect.
     BEST Iași te invită la competiția inginerească EBEC Challenge. Aceasta are trei secțiuni la care poți participa: Show&Tell, Case Study și Team Design.
     La Show&Tell, tu și prietenii tăi ingenioși le puteți arăta profesorilor, colegilor și unor reprezentanți de la companii de top roadele muncii voastre, proiectele la care ați muncit din greu. E momentul când poți obține sugestii profesioniste de îmbunătățire și aprecierile meritate. Te așteptăm să afli mai multe de pe site-ul nostru, iar pe 24 noiembrie, ora 16:00 să vii să ne impresionezi .
      Un inginer are o gândire analitică și observă lumea din jurul său. Astfel, el identifică problemele și tinde să le rezolve împreună cu echipa sa. Te regăsești în această descriere a inginerului, nu? Atunci participă la Case Study, secțiunea la care vei putea, împreună cu echipa ta, să îți testezi abilitățile de management și gestionare a problemelor.
      Team Design îți oferă șansa de a aplica ceea ce ai învățat pe parcursul studenției tale. De data aceasta, scopul este ca tu și echipa ta să construiți un prototip fiabil și care să se încadreze în anumite criterii.
      Cu toții știm că poți face față acestei provocări. Vino și arată-ne că ai ADN de inginer! Dacă ești curios, intră pe www.ebec-challenge.BESTis.ro și aplică! Grăbește-te, totuși; mai ai timp până pe 17 noiembrie. Ce mai aștepți?


Ionuț Chinez
Media Responsible at EBEC Challenge Iași
Tel: MailScanner has detected a possible fraud attempt from „+407e6_BAD_663” +40765976363  E-mail: ionut.chinez@BESTis.roStudent at Faculty of Electronics, Teleommunications and Information Technology,
 “G. Asachi” Technical University of Iasi