loader image

C.I.V.I.C.

Achiziție de „Roll-up personalizat – Proiect ROSE CIVIC” 17.05.2021

Facultatea de Construcţii şi Instalaţii invită operatorii economici interesaţi să depună ofertă pentru atribuirea contractului de achiziţie publică pentru Roll-up personalizat – Proiect ROSE CIVIC

————————— ————————–

Anunț – Invitație de participare achiziție de bunuri – 02.04.2021

În cadrul proiectul C.I.V.I.C. (AG65/SGU/NC/I) din Schema de Granturi pentru Universități derulat în cadrul Proiectului privind „Ghid student an I – pentru proiectul ROSE-CIVIC”.

Cei interesați pot trimite oferte de preț conform

Anunț atribuire – 16.03.2021

Numele Beneficiarului: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași / Facultatea de Construcții și Instalații

Denumirea Subproiectului: Construim Împreună Viitori Ingineri Constructori (C.I.V.I.C.)

Valoarea contractului: 2.880 lei

Durata contractului: 3 luni

Metoda de achiziție aplicată: Selecția consultanților individuali (SCI)

Nr. crt.Numele şi Prenumele câștigătoruluiAdresaValoare contract(lei)
1.PASERE Elena-TeodoraIași
960
2.PASCANIUC PetricăIași
960
3.GUZUN VladIași960

Anunț – Invitație de participare achiziție de bunuri – 09.03.2021

În cadrul proiectul C.I.V.I.C. (AG65/SGU/NC/I) din Schema de Granturi pentru Universități derulat în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE se vor achiziționa o serie de bunuri.

Cei interesați pot trimite oferte de preț conform

Anunț – 25.02.2021 – Decizie de atribuire

În urma Invitației de Participare din data de 03.02.2021 pentru atribuirea serviciilor de tutoriat pentru studenții din anul I în cadrul proiectului ROSE, sub-proiectul C.I.V.I.C. și a evaluării dosarelor primite, au fost selectați următorii studenți:
1. Elena Teodora Pasere
2. Petrică Pașcaniuc 
3. Vlad Guzun
Contestațiile pot fi depuse în original, în plic sigilat, la Decanatul Facultății de Construcții și Instalații, până la data de 01.03.2021, ora 10.00 sau online la adresa de email georgeta.baetu@academic.tuiasi.ro.

Director Grant,
ș. l. dr. ing. Claudiu Romila

Anunț – 03.02.2021

Dacă ești student în anul de studiu II sau III al Facultății de Construcții și Instalații și crezi că poți să-i ajuți pe cei din anul I să se acomodeze mai ușor la viața de student, alătură-te echipei proiectului CIVIC, în calitatea de student tutore.Tot ceea ce trebuie să faci este să citești Invitația de participare și Termenii de referință și să îți depui dosarul până pe data de 15.02.2021, conform indicațiilor.

Activități curente, actualitate:

Mesaj inițial:

Dragi boboci,

Începând cu 1 decembrie 2017 în cadrul Facultății de Construcții și Instalații din Iași se desfășoară un grant finanțat din Schema de granturi pentru universități, derulată în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, proiect finanțat conform Acordului de Împrumut nr. 8481-RO semnat între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în scopul realizării Subproiectului intitulat Construim Împreună Viitori Ingineri Constructori (C.I.V.I.C.)

Obiectivul general al proiectului C.I.V.I.C. este de a crește rata de retenție în primul an de studii universitare, în FCI și implicit TUIAȘI, prin sprijinirea studenților printr-o diversitate de activități și mijloace de suport, crescând motivația acestora de a continua studiile.

Proiectul C.I.V.I.C. se adresează studenților Facultății de Construcții și Instalații din Iași și are o durată de 3 ani. Studenții înscriși în proiect pot participa pe durata anului universitar la diverse tipuri de activități: programe remediale, activități de coaching și dezvoltare personală, activități de îndrumare și de sprijin (mentorat/tutorat), consiliere profesională și orientare în carieră, atelier de lucru, workshop-uri în domenii specifice, vizite de lucru împreună cu profesori și studenți ai facultății, respectiv alumni.

Informațiile privind data și locul de desfășurare a activităților sunt disponibile pe site-ul www.civic.ce.tuiasi.ro și pe pagina de Facebook: @civicfci. Pentru alte detalii puteți să ne contactați și pe email: civic@tuiasi.ro sau telefonic la 0740.209.830.


Fotografii din timpul activităților Proiectului C.I.V.I.C.: