loader image

Selecție studenți ERASMUS+ outgoing, sem. I, 2018-2019

Studenții Facultății de Construcții și Instalații au posibilitatea de a studia pentru un semestru în țări din afara Comunității Europene prin programul Erasmus+.

Interviul de selecție se va desfășura miercuri 7 martie 2018, orele 10, la Decanatul facultății. Dosarele se depun până marți, 6 martie 2018 la Secretariat.

Pentru cei interesați se anexează următoarele:

De asemenea, reproducem adresa Prorectoratului de Relații Internaționale și Imagine Universitară care prezintă cerințele de selecție și conținutul dosarului de înscriere:


Stimati colaboratori,

Conform Regulamentului in vigoare pentru studentii Erasmus+ outgoing, pana pe data de 20 martie 2018 la nivelul fiecarei facultati implicate in program va fi organizata selectia pentru studentii care vor pleca la universitatile gazda in semestrul 1 din anul universitar 2018/2019.

In acest sens va transmitem urmatoarele:

– Se pastreaza componenta dosarului de selectie pentru studenti: Cerere tip inscriere concurs, Formular de eligibilitate, CV, Scrisoare de motivatie, adeverinta de student, Certificat competente lingvistice (atasat gasiti primele 2 documente tip), alte documente solicitate de facultate;
– Certificatele de competență lingvistică (engleză, franceză, germană) pentru studenții Erasmus+ outgoing pot fi eliberate de catre Centrul Linguatek din cadrul Catedrei de Limbi Straine TUIASI (fac. ICPM etajul 5). Studentii vor fi informati de catre  membrii Catedrei de Limbi Straine privind cadrul didactic responsabil pe facultate de evaluarea lingvistica; Certificatele sunt valabile un an de zile de la
data eliberării;
– In fisier atasat gasiti urmatoarele documente necesare selectiei: Proces Verbal Selectie Studenti ERASMUS+_2018-2019, Declaratie de evitare a conflictului de interese (se va semna de catre membrii comisiilor de selectie).

Avand in vedere ca, fondurile alocate pentru studentii Erasmus+ din anul universitar 2018/2019 va vor fi transmise dupa ce universitatea noastra va semna Contractul financiar cu ANPCDEFP (aprox. luna iulie), va rugam ca in selectia pentru sem. 1 sa folositi ca si reper numarul de studenti trimisi de facultatea dvs. in anul universitar 2017/2018, va multumim.

Termen pentru transmiterea Procesului verbal de selectie, insotit de Declaratiile de evitare a conflictului de interese si Dosarele studentilor selectati este: 25 MARTIE 2018.

Cu cele mai bune ganduri de colaborare,

Echipa Prorectoratului de Relatii Internationale

Transmite,


Ana-Maria ŞOICAN
„Gheorghe Asachi” Technical University of Iasi Office for International Relations and University Image
67 Prof.dr.doc. Dimitrie Mangeron Street, 700050, Iasi, Romania
Phone: 0040 232 278680/int. 2538
Phone/Fax: 0040 232 278628