loader image

Tabăra de GEOTEHNICĂ – Moeciu de Jos – 18-20 mai 2018

Dacă ești student, iți oferim o informație pe care așteptăm să o folosești.

Timp de două zile poți fi împreună cu inginerii geotehnicieni din toată țara.

Întâlnirea este menită pentru a experimenta, de la mic la mare, o bună comunicare pe proiecte actuale din Ingineria Geotehnică. Curiozitate, interes, intuiție, camaraderie, adaptabilitate, creativitate, perseverență și cunoaștere vor fi resursele stimulate la maximum. Vei face parte dintr-o echipă, în care tot ceea ce știi și ceea ce ești acum, s-ar putea schimba în acord cu propria ta implicare.

Acordă-ți două zile trăite în lumea IG și cu siguranță viitorul constructor din tine va avea doar de câștigat.

Sunt 10 locuri de participare gratuită în această tabără: 6 locuri pentru studenții din anul IV, indiferent de programul de studii și 4 locuri pentru masteranzii IG anul I.
Trimite-ne CV-ul, o scrisoare de motivație și lista notelor de la disciplinele Geologie, Geotehnică și Fundații la adresa de email florin.bejan@tuiasi.ro  până joi, 3 mai 2018.

Vei întâlni și colegi studenți din Cluj, București și Timișoara. Vei mai întâlni mulți practicieni responsabili în lucrări IG, doritori ca prin comunicarea dintre generații să devină și mai utili.

Câștigarea unuia dintre cele 6 locuri nu înseamnă că vei fi obligat să urmezi calea IG, dar poate fi alegerea de a fi mereu un constructor responsabil.

Promotorii acestui proiect de explorare destinat studenților vă transmit gânduri bune și luminate de apropriatele Sărbători Pascale!

Societatea Română de Geotehnică și Fundații – Filiala Iași
Colectivul de Inginerie Geotehnică al Facultății de Construcții și Instalații din Iași