loader image

CAZARE 2018-2019. Liste finale

Mai jos puteți consulta listele FINALE în vederea cazării pentru anul universitar 2018-2019 în limita locurilor disponibile alocate Facultății de Construcții și Instalații, întocmite în urma contestațiilor.

Toate informațiile cu privire la întocmirea listelor se găsesc în fiecare document afișat, funcție de categoria de studenți (precazați, integraliști, neintegraliști, admiși în anul I, Români de pretutindeni respectiv cetățeni din spațiul nonUE).

Note referitoare la listele finale:

  • Studenții care nu pot fi prezenți la repartizarea locurilor vor fi reprezentanți de părinți/frați sau de orice altă persoană care deține o procură din partea acestora, semnată sub declarație proprie de titularul locului de cazare.
  • Studenții au obligația de a se prezenta la comisia de cazare în ziua în care au fost programați să vină, funcție de situația școlară, având asupra lor cerea tip completată și actul de identitate.

Amintim calendarul cazărilor:

  • Joi, 27.09.2018ora 08:30 sala LB2, cazarea:

Studențiilor care au depus solicitare de precazare – se prezintă cu buletinul

Studențiilor admiși în anul I la ciclul de licență – se prezintă cu buletinul și cu cererea anexată prezentului anunț (cerere cazare studenți necăsătoriți)

Studențiilor căsătoriți – se prezintă cu buletinul, dosarul se depune cnform calendarului explicat mai jos în anunț (cerere cazare studenți căsătoriți)

Studenților doctoranzi – se prezintă cu buletinul și cererea anexată prezentului anunț (cerere cazare studenți necăsătoriți)

  • Vineri, 28.09.2019, ora 9:00 sala LB2, cazarea:

Studenților integraliști în sesiunea de examinare din septembrie 2018 (anii de studiu II, III, IV și Master II – an universitar 2018-2019) – se prezintă cu buletinul și cu cererea anexată prezentului anunț (cerere cazare studenți necăsătoriți);

Studenților admiși în anul I la ciclul de masterat anul universitar 2018-2019 – se prezintă cu buletinul și cu cererea anexată prezentului anunț (cerere cazare studenți necăsătoriți)

  • Sâmbătă, 29.09.2018 ora 09:00 sala LB2, cazarea:

Studenților neintegraliști (în limita locurilor disponibile) – se prezintă cu buletinul și cu cererea anexată prezentului anunț ( cerere cazare studenți necăsătoriți )

  • Duminica, 30.09.2018, 0ra 10:00 sala LB2, cazarea:

Studenților neintegraliști (în limita locurilor disponibile) – se prezintă cu buletinul și cu cererea anexată prezentului anunț (cerere cazare studenți necăsătoriți)

NOTE:

0. Ridicarea repartiției de la facultate și cazarea la cămin se poate face doar de titularul repartiției sau de o persoana împuternicita prin procură notarială.

1. Situația școlară luată în calcul la întocmirea listelor este cea încheiată la 21 septembrie 2018;

2. Cererile tipizate cât și componența dosarului de cazare atât pentru studenții necăsătoriți cât și pentru studenții căsătoriți sunt  publicate pe site-ul facultății într-un anunț anterior;

3.  Punctajul de cazare se alcătuiește prin evaluarea situației școlare pentru toți anii de studiu (media ponderată a anilor de studiu fără a se ține cont de disciplinele opționale sau nota de la interviul de admitere la masterat pentru studenții admiși în anul I la master)

4. Categoriile de studenți care beneficiază de gratuitate la cazare cât și documentele cu care trebuie să se prezinte la cazare pentru încadrarea financiară sunt prezentate pe site-ul facultății într-un anunț anterior;

5. Studenții de anul I licență sunt rugați să aibă asupra lor și cardul de sănătate, pentru înscrierea (opțională) la un medic de familie din Iași

Comisia de cazare