loader image

Concursul TREASURE HUNT – 2018

Din partea conducerii universității am primit un mesaj din care am selectat următoarele:

În cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Universității 2018 – TUIASI205, Fundaţia Universitară „Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează concursul studenţesc „Treasure Hunt – Descoperă TUIASI”, un eveniment aflat la a treia ediție, care propune integrarea „bobocilor” Universităţii noastre în comunitatea academică TUIASI, prin explorarea campusului universitar cu spațiile de învățământ și cercetare aferente.

Astfel, în data de sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 13 echipe a câte 5 studenți reprezentând ligile/asociațiile de studenți afiliate TUIASI vor parcurge un traseu prestabilit, poposind la fiecare facultate din universitate, pornind de la Facultatea I.C.P.M. până la Facultatea de Arhitectură și, de aici, la Facultatea de E.T.T.I., în Copou.

Atasam regulamentul acestui mesaj.

Dacă vor fi necesare informații suplimentare, acestea se pot afla de la președintele Fundației Universității (Daniel Covatariu, mail: daniel.covatariu@tuiasi.ro) sau de la Prorectoratul Relații Internaționale (Irina Lungu, mail: international@tuiasi.ro).

Avem rugămintea către Dna/Dl Decan a/al fiecărei facultăți să sprijine și să încurajeze studenții noștri în parcurgerea acestui traseu inițiatic în întreaga Universitate, în spiritul jocului minților tinere, doritoare de nou și cunoaștere și în acest mod sărbătoresc.

Cu mulțumiri pentru excelenta colaborare,
Fundația și Universitatea