loader image

Anul I – Test limba Engleză

Stimaţi studenţi ai Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi,

Vă aducem la cunoştinţă faptul că în cadrul facultăţii noastre sunt acreditate un program de studii universitare de licenţă şi un program de studii universitare de masterat cu predare în limba engleză, programe la care se înscriu atât studenţi români, cât şi străini.

Pregătirea de specialitate în domeniul Inginerie Civilă în limba engleză vă oferă multiple oportunităţi în anii studenţiei:

ü  burse de studii în străinătate, la universităţi de prestigiu internaţional prin programul ERASMUS+;

ü  stagii de practică la firme de top din domeniu atât în ţară, cât şi din străinătate;

ü  stagii de practică specializată în cadrul proiectelor europene;

ü  participare la concursuri studenţeşti naţionale şi internaţionale;

ü  urmarea cursurilor de perfecţionare din cadrul şcolilor de vară cu participare internaţională,

precum şi o paletă mai largă de perspective profesionale la terminarea studiilor. Programul de studii Inginerie Civilă cu predare în limba engleză vă poate facilita angajarea în cadrul a diferite entităţi private atât din ţară, cât mai ales din străinătate.

Avem aşadar plăcerea de a vă invita să participaţi la proba de verificare a cunoştinţelor de limba engleză organizată de facultatea noastră. Promovarea acestei probe, fără a influenţa media dumneavoastră de admitere, vă oferă şansa de a fi admişi la programul de studii Inginerie Civilă cu predare în limba engleză (ICE).

Proba de competenţă lingvistică se va desfăşura on-line în data de 01 octombrie 2020, ora 14:00 şi constă în rezolvarea unui test grilă care va conţine 50 de întrebări cu o singură variantă corectă de răspuns.

În vederea desfăşurării acestei probe, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a participa la întâlnirea on-line organizată în data de 01 octombrie 2020, ora 14:00 accesând link-ul pe care îl veţi primi pe e-mail. Ţinând cont de numărul mare de participanţi, o parte dintre dvs veţi primi invitaţia de la Ş.l.dr.ing. Oana-Mihaela Banu, iar o parte de la Ş.l.dr.ing. Ionuţ-Ovidiu Toma.Vă aşteptăm cu drag!