loader image

Am început analizarea unor posibilități de dezvoltare a colaborării bilaterale între Facultatea de Construcții și Instalații Iași și Facultatea de Construcții, Geodezie și Cadastru de la Universitatea Tehnică a Moldovei.

Suntem entuziasmați să anunțăm că am început analizarea unor posibilități de dezvoltare a colaborării bilaterale între Facultatea de Construcții și Instalații Iași și Facultatea de Construcții, Geodezie și Cadastru de la Universitatea Tehnică a Moldovei începând cu anul academic 2022-2023.

În perioada 29-30 septembrie, dna. Dorina Isopescu, decanul Facultății de Construcții și Instalații Iași a avut întruniri cu delegația din Republica Moldova în cadrul cărora a fost analizată oportunitatea de începere din anul academic 2022-2023 a unor programe de studii universitare finalizate cu diplomă dublă, atât la nivel de licență cât și de master.

Membrii delegație Moldova: prof. univ. dr. hab. Albu Svetlana – Șef Departament Inginerie, Drept și Evaluarea Imobilului, conf. univ. dr. ing. Albu Ion – Prodecan al Facultății de Construcții, Geodezie și Cadastru, Bulat Irina – Șef program Evaluarea și Dezvoltarea Imobilului și conf. dr. Ursu Viorica.