loader image

Repartizare la îndrumare diplomă 2018-2019

În urma procesului de repartizare a studenților la cadrele didactice îndrumătoare la elaborarea proiectului de diplomă, s-a obținut

Note:

  1. – Studenții de la Secția de Instalații în Construcții nu sunt cuprinși. Ei se vor adresa Departamentului de Ingineria Instalațiilor pentru detalii.
  2. – Studenții care doresc schimbarea îndrumătorului o pot face pe bază de cerere, în limita a cel mult cinci studenți îndrumați de un cadru didactic și cu acordul cadrului didactic la care este deja repartizat.
  3. – Studenții sunt rugați să ia legătura cu cadrul didactic îndrumător în timp util, dacă nu au făcut-o deja, pentru a stabili termenii colaborării.
  4.  – În cazul în care studentul nu poate lua legătura cu cadrul didactic îndrumător la proiectul de diplomă, studentul este rugat să anunțe imediat cadrul didactic îndrumător de an, tutorele de grupă sau Secretariatul Facultății pentru sprijin.
  5. – Studenții reînmatriculați sau care repetă anul IV de studii rămân implicit repartizați la același cadru didactic la care au fost deja repartizați. Orice schimbare se va face pe bază de cerere la Secretariatul Facultății.
  6. – Dacă, din greșeală, există studenți nerepartizați, aceștia sunt rugați să anunțe imediat Secretariatul Facultății.