loader image

Mesaj la început de an universitar

Dragi studenți,

În numele colectivului de cadre didactice ale Facultății de Construcții și Instalații din Iași vă doresc un an universitar 2020 – 2021 plin de satisfacții și realizări profesionale!

Acest an academic debutează cu grija ocrotiri fiecărui membru din comunitatea academică, fiind atenți la așteptările studenților, dar și la evoluțiile crizei pandemice prin care trecem. Perspectiva de a reveni la viața universitară normală, firească, este greu de prognozat acum, dar, cu optimism și încredere, vom încerca împreună să privim această perioadă ca pe o oportunitate de a valorifica într-o formă nouă progesul tehnologic în activitatea academică, însoțită de o comunicare specială între profesori și studenți.

Bobocilor din anul întâi le mulțumim pentru opțiunea de a deveni studenți ai Facultății de Construcții și Instalații din Iași. Sperăm că în perioada studiilor universitare, efortul nostru de a vă împărtăși cunoștințe va răspunde la toate așteptările voastre privind viitoarele performanțe în cariera de succes la care visați.

Tradiționala întâlnire de început de an, în condițiile acestor zile nu este posibilă. Pentru a răspunde la întrebările voastre legate de modul în care se vor desfășura activitățile didactice în  această situație deosebită în care ne aflăm, ne vom întâlni, în special cu noii membri ai comunității academice, pe grupe şi după un program care va fi anunțat în următoarele zile.

Mult succes și sănătate le doresc tuturor membrilor comunității academice din Facultatea de Construcții și Instalații în anul universitar 2020 – 2021!

DECAN,

Prof. univ. dr. ing. Dorina Nicolina ISOPESCU