loader image

EDIFICIUM

Educație Inovatoare pentru Formarea de Ingineri Constructori Motivați (EDIFICIUM)

Începând cu 1 octombrie 2020 în cadrul Facultății de Construcții și Instalații din Iași se va desfășura un grant în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, finanțat conform Acordului de Împrumut semnat între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, intitulat Educație Inovatoare pentru Formarea de Ingineri Constructori Motivați (EDIFICIUM).
Proiectul EDIFICIUM se adresează studenților din anul I ai Facultății de Construcții și Instalații din Iași și va continua proiectul C.I.V.I.C. – Construim Împreună Viitori Ingineri Constructori, implementat între anii 2017-2020. Obiectivul general al proiectului este de oferi studenților înscriși în primul an de studii de licență la Facultatea de Construcții și Instalații din Iași oportunitatea participării la programe educaționale complexe și inovatoare, având ca obiectiv principal creșterea ratei de retenție în primul an de studii.
Pe durata anului universitar, studenții vor participa la programe de pregătire la discipline precum Algebră, Analiză Matematică și Mecanică, activități de coaching și dezvoltare personală, activități de îndrumare și de sprijin, consiliere profesională și orientare în carieră, workshop-uri în domenii specifice și vizite de lucru împreună cu profesori și studenți-tutori ai facultății.
Informațiile privind data și locul de desfășurare a activităților vor fi în curând disponibile pe pagina de Facebook: @Edificium FCI. Pentru alte detalii puteți contacta îndrumătorii de grupă sau studenții tutori care vor fi desemnați în scurt timp pentru fiecare grupă în parte.