loader image

CAZARE. Locuri suplimentare

COMISIA DE CAZARE anunță

În atenția studenților Facultății de Construcții și Instalații care NU au beneficiat de repartiție de cazare

Din cauza lucrărilor de modernizare a grupurilor sanitare, căminul T9 se va deschide pentru cazarea studenților TUIAȘI, vineri, 6 octombrie, iar căminele T1-T2, luni, 9 octombrie 2017. ( http://campus.tuiasi.ro/29/09/2017/caminul-t9-se-va-deschide-pe-6-octombrie-iar-t1-t2-pe-9-octombrie/ )

Facultatea de Construcții și Instalații are disponibile locuri pentru TOȚI  studenții eligibili pentru cazare care nu au primit repartiție în perioada 20-23 septembrie, în căminele T11 și T14, locuri pe care, pentru moment sunt cazați provizoriu studenții Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului care se vor muta în căminul T1-2 pe 9 octombrie.

Cazarea studenților Facultății de Construcții și Instalații care nu beneficiază de loc de cazare va avea loc LUNI, 9 OCTOMBRIE 2017 DE LA ORA 08:30 ÎN CORPUL R, PARTER (cancelaria profesori, lângă magazin). Studenții vor avea asupra lor cerere tip completată și cartea de identitate.

Facem apel la înțelegerea dumneavoastră pentru ca în perioada 02-08 octombrie 2017 să solicitați sprijinul colegilor deja cazați pentru a vă găzdui pentru acestă perioadă astfel încât să puteți frecventa cursurile. În cazul în care acest lucru nu este posibil,  studenții care nu s-au prezentat la laboratoare/seminarii vor avea posibilitatea sa le recupreze în regim gratuit pe baza unui tabel nominal avizat de Consiliul Facultății de Construcții și Instalații.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru discomfortul creat!

30.09.2017

COMISIA DE CAZARE