loader image

Programul Fulbright-RAF Scholar Award

Din partea Comisiei Fulbright România primim următorul mesaj:

In primul rand, in numele Comisiei Fulbright Romano-Americane, dorim sa va adresam urari de succes pentru un an nou academic!

Va adresam rugamintea de a ne sprijini  cu promovarea programului Fulbright-RAF Visiting Scholar Award, pentru burse adresate cadrelor didactice si cercetatorilor romani interesati de o specializare in domeniul Antreprenoriatului.

Atasat, va rugam sa primiti materialul care include fluturasul de prezentare si anuntul competitiei, cu rugamintea sa recomandati programul Fulbright-RAF Scholar Award persoanelor pe care le considerati interesate de acest stagiu si care ar putea colabora, la revenirea in tara,  cu alti profesori si cercetatori  ai Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi pe posibile directii legate de programe si initiative de Antreprenoriat, la nivel academic.

Aplicantii Fulbright-RAF Scholar Award au nevoie de sprijinul oficial al conducerii universitatii sau al facultatii unde sunt afiliati.

Programul Fulbright-RAF Scholar Award are deadline-ul 24 OCTOMBRIE, 2017 (http://www.fulbright.ro/the-fulbright-raf-scholar-award-2018-2019) si se va desfasura la University of Rochester, in primul semestru al anului academic 2018-2019.

Cu multumiri pentru sprijin si cu toata consideratia,

Corina Dănăilă
Romanian Program Director
Romanian – U.S. Fulbright Commission
Str. Ing. Nicolae Costinescu Nr. 2
011878 Bucharest , Sector 1, Romania
Tel.: +4021 230 7719
Fax: +4021 230 7738
Email: corina.danaila@fulbright.ro
Website: http://www.fulbright.ro/