loader image

Treasure Hunt – Descoperă TUIASI, 2019

În cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Universității 2019, Fundaţia Universitară „Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează concursul studenţesc „Treasure Hunt – Descoperă TUIASI”, un eveniment aflat la a patra ediție, care propune integrarea „bobocilor” Universităţii noastre în comunitatea academică TUIASI, prin explorarea campusului universitar cu spațiile de învățământ și cercetare aferente.
    Astfel, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, 14 echipe a câte 5 studenți reprezentând ligile/asociațiile de studenți afiliate TUIASI vor parcurge un traseu prestabilit, poposind la fiecare facultate din universitate, pornind de la Facultatea I.C.P.M. până la Facultatea de Arhitectură și, de aici, la Facultatea de E.T.T.I., în Copou.
    La întâlnirea cu reprezentanții desemnați de fiecare Facultate, care va avea loc luni, 11.11.2019, ora 11:00, în sala de ședințe a Universității, corp T, etaj 1, va fi prezentat regulamentul in-extensoşi se vor lămuri aspecte privitoare la buna desfăşurare a concursului.
    Dacă vor fi necesare informații suplimentare, acestea se pot afla de la președintele Fundației Universității (Daniel Covatariu, mail: daniel.covatariu@tuiasi.ro, 0753046677) sau de la Prorectoratul Relații Internaționale (Irina Lungu, mail:  international@tuiasi.ro).

         Fundația și Universitatea

* „TREASURE HUNT – DESCOPERĂ TUIAȘI” REGULAMENT AL CONCURSULUI, EDIȚIA 2019