loader image

CCE 2023 – EMBEDDING DIGITAL AND GREEN FOR RESILIENT CONSTRUCTIONS

Continuous evolving labour market influenced by the present world-wide challenges and crisis is strongly demanding for adequately qualified work force and innovative solutions competing for market success. Computational Civil Engineering CCE2023  

SITE-ul conferinței

Cu o tradiție de peste 80 de ani, Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași a pregătit numeroase generații de ingineri care și-au adus aportul la dezvoltarea comunității inginerești și în domeniului Ingineriei Civile.

Din anul 2003, la Iași se organizează Conferința Internațională – Computational Civil Engineering http://www.cce.ci.tuiasi.ro/, care are ca principal scop atragerea celor mai recente rezultate ale cercetărilor în domeniul Ingineriei Civile și aplicabilitatea acestora în viața de zi cu zi.

Astfel în cadrul acestui eveniment au participat de-a lungul anilor diverși profesioniști, ingineri, cercetători ori profesori invitați, fiecare ediție aducând laolaltă pe cei interesați și creând oportunitatea comunicărilor științifice, profesionale și sociale și apropierea dintre aceștia.