loader image

CAZARE – an universitar 2023-2024

  • În anul universitar 2023-2024, cazările se vor desfășura online, fără ca studenții să ia legătura fizic cu Prodecanul facultății. Vă rugăm să urmăriți cu mare atenție site-ul facultății dumneavoastră în luna septembrie pentru a fi la curent cu calendarul, etapele de cazare și pașii care trebuie urmați pentru a afla căminul și camera în care veți locui în noul an universitar, respectiv data la care veți fi programați pentru a vă prezenta la administrația căminului să ridicați cheile camerei. Prin urmare, toți studenții TUIASI care doresc cazare sunt rugați să completeze formularul de mai jos, până cel târziu duminică, 10.09.2023. Prin completarea formularului vă manifestați intenția de cazare în cămin. Datele introduse vor fi confruntate cu cele de la secretariatele facultăților. În cazul în care nu veți completa formularul, vom considera că nu aveți nevoie de cazare în anul universitar 2023-2024. Formular de înscriere pentru cazare Facem precizarea că:
  • formularul de înscriere se completează doar de către studenții TUIASI pe baza adresei de email instituțională, cu excepția studenților de anul I;
  • studenții care și-au depus dosarul de înscriere pentru admiterea de toamnă nu trebuie să completeze formularul de cazare deoarece nu sunt încă declarati „admiși”. Va avea loc o altă etapă de cazări, după ce se vor afișa rezultatele finale ale admiterii de toamnă.
  • Informații complete privind cazarea sunt disponibile în secțiunea Studenti – Cazare
Cazare